Голова Братської райдержадміністрації Тетяна Підборська вважає голову Миколаївської облдержадміністрації Миколу Круглова найдостойнішим кандидатом у народні депутати на виборах у 132 виборчому окрузі. Про це вона заявила на заході, який відбувся у рамках святкування 16-ліття Партії регіонів 6 листопада у Будинку культури смт. Братське Миколаївської області. У цей час вона офіційно перебувала у відпустці. 

«Микола Петрович, ми, братська родина, готові підтримати, стати поруч із Вами в оцю нелегку днину. І я впевнена, що тільки у співпраці, тільки у спільній роботі ми переможемо. Тим паче, що достойного кандидата, крім Миколи Петровича, і я думаю, ви зі мною погодитись, немає», - звернулась до присутніх Тетяна Підборська. Про це свідчить відео спостерігача ОПОРИ.

Кандидат в ОВО № 132 (з центром у місті Первомайськ) Микола Круглов також є головою Миколаївської обласної організації Партії регіонів. За інформацією  прес-служби Миколаївської облдержадміністрації, він знаходиться у відпустці до 15 грудня і проводить зустрічі як з виборцями, так і з однопартійцями (хоча він йде на вибори як самовисуванець).

Тетяна Підборська є головою Братської районної державної адміністрації, а також очолює Братську районну організацію Партії регіонів. Як повідомили ОПОРУ у прес-службі райдержадміністрації, пані Підборська була минулого тижня у відпустці. Це означає, що, агітуючи за кандидата в народні депутати Миколу Круглова, вона не порушила Закон «Про вибори народних депутатів України», оскільки агітувала у позаробочий час.

Як повідомив спостерігач Громадянської мережі ОПОРА, на цю зустріч виборців привезли на шкільних автобусах.

Шкільний автобус

смт. Братське

Агітація

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53