Як вже повідомлялось у попередніх новинах, на 94 окрузі зареєстровані двоє "двійників" захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка  - самовисуванець 1991 року народження з міста Гостомеля та самовисуванець 1977 року народження з Києва. Також на вибори йде повний "двійник" опозиційного політика Остапа Семерака 1951 року народження з Дніпродзерджинська.

Громадянська мережа ОПОРА взяла коментар з приводу таких фактів на виборчих перегонах у Сергія Власенка:Я не балотувався і не збираюсь балотуватися по 94 округу з багатьох причин. Причина перша – на ці вибори йдуть люди, у яких цинічно вкрали перемогу у жовтні 2012 року і я вважаю що ні в кого немає морального права перешкоджати цим людям підтвердити свою перемогу на цих округах. По-друге, я 24 години на добу займаюсь питанням Юлії Володимирівни Тимошенко і просто фізично не маю часу займатись виборчим процесом. Третє - я вважаю себе депутатом чинного скликання Парламенту. Мене незаконно позбавили повноважень, моя скарга знаходиться у Європейському суді і я переконаний що ще до кінця каденції цього Парламенту я туди зайду як депутат.Щодо двійників, то це абсолютно брудна технологія. Тим паче ці двоє Сергіїв Власенків між собою спілкуються, публічно дискутують  - повний сюрреалізм…  На жаль з правової точки зору я не знаю як впливати на цю ситуацію, якщо у людини паспорт теж на ім’я Власенка Сергія Володимировича. Натомість завдяки цій технології відбувається експлуатація мого іміджу та мого імені.”

Остап Семерак теж озвучив свою позицію: “Я дійсно готувався бути кандидатом у народні депутати, бо у партії були серйозні побоювання щодо реєстрації Віктора Романюка. Але коли його зареєстрували, питання про мою участь у виборах автоматично знялося. А те що там з’явився якийсь мій двійник означає одне - що вони мене бояться.

Нагадаємо, що стосовно висунення "двійників" на повторних виборах 2013 року Юрій Кармазін зазначав: «На 94 окрузі мої представники зафіксували неодноразові порушення виборчого законодавства, які застосовує Київська облдержадміністрація заради підтримки конкретного кандидата. Зокрема, в останній момент була змінена значна кількість членів ОВК, зафіксовані численні факти застосування адмінресурсу та нерівні можливості для кандидатів у поширенні агітаційної продукції на рекламних площах».