Проектор, екран, ноутбук, концерт відомого співака та святковий феєрверк… Напевне, одразу стільки подарунків жителі села Бронне, що у Березнівському районні Рівненської області, не отримували за 450 років від дати цього заснування населеного пункту. Цього ж року на урочистості з нагоди свята, яке зазвичай залишалося непоміченим, завітало декілька кандидатів у народні депутати та керівництво району.SDC15206

Від органів влади до села завітав голова Березнівської районної адміністрації Ігор Мельник та голова районної ради Віталій Лашта. Також на святі був присутнім народний депутат, кандидат по 156 виборчому округу Микола Шершун. Він, від свого імені та імені керівництва району, подарував сільській школі проектор, екран та ноутбук. Крім пана Шершуна до організації свята долучився і кандидат від об’єднаної опозиції по даному виборчому округу Микола Кучерук. За його підтримки в селі відбувся виступ співака Сашка Невже та святковий феєрверк.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.