30 листопада у с. Микитинцях, що у Косівському районі Івано-франківської області, завершився проект «Успішна громада – успішне село», який реалізовувався Громадянською мережею ОПОРА у партнерстві з Микитинецькою сільрадою за співфінансування в рамках Польської програми розвитку співробітництва Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2011 році.

Знайти відпочинкові зони у Микитинцях зовсім нескладно, навіть якщо хтось відвідає село вперше, оскільки для полегшення пошуку попри центральну вулицю встановлено інформаційні щити, де на карту населеного пункту нанесено позначки відпочинкових зон та маршрути до них. Крім того, на карту також нанесено позначки місць розташування закладів торгівлі, державних і медичних установ та ін..

mykytyntsi

Якщо хтось володіє власним автомобільним транспортом, то це аж ніяк не є перешкодою, щоб відвідати Микитинці. У село легко можна потрапити громадським транспортом із м. Коломиї чи м. Косова. Розклад руху автобусів можна знайти на сайті www.mykytynci.com у розділі «Туристу». Також на сайті www.mykytynci.com можна ознайомитись із детальнішою інформацією про село, переглянути фотогалерею мальовничої природи Микитинців.

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

Проект «Успішна громада – успішне село» співфінансується в рамках Польської програми розвитку співробітництва Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2011 році