Про Людмилу Савченко вже стільки сказали, що я навіть довго думав, чи варто мені щось про це писати. Але, знаєте, виходить, що ця історія ще не завершилася, і я від імені своєї бабці, яка, скільки я себе пом'ятаю, слухала колгоспника, повинен щось сказати. А тут ще й Верховна Рада вирішила якось відреагувати.

Особисто я вважаю, що пані Людмила не зробила щось непрофесійне, антиконституційне, антинародне чи амаральне. Вона же сказала саме те, що ми з Вами думали про вище державне керівництво до Президенства Віктора Фьодарича і при ньому.

І сказала ж реально в чудовому контексті. Я вот скільки їжджу поїздами, стільки спілкуюся з незнайомими мені персонажами. Я ось зрозумів, що розмови в такій обстановці клеються тільки про погоду і політику. А тому, якщо, хтось вважає, що між погодою і політикою не існую кореляційного зв'язку, то хай поїздить в плацкартних або загальних вагонах Укрзалізниці.

Далі. Я вважаю, що історія смішна і з інших причин.  Метафорично: пані Людмила вийшла на Майдан і крикнула: "Казли!", а тут із натовпу повернувся нами всіма любимий Президент (бачите навіть з великої літери пишу?) і відповідає: "Ну, чому Ви мене так грубо знову обізвали?" А хто ж сказав, що казел саме Віктор Федерович?"