На листівках міститься назва акції «Регіоналів на смітник історії» із зазначенням чотирьох прізвищ: В. Зубика, В. Олійника, А. Яценка та В. Тимошенка. Листівки поодиноко розклеюють вулицями міста Черкаси. Вихідних відомостей вони не мають, тому. хто їх виготовляє з’ясувати не вдалося.

cherkasy antylystivka

Зауважимо, що всі ці люди нині є народними депутатами. З них, Володимир Зубик, Антон Яценко та Володимир Олійник, згідно офіційного веб-порталу Верховної ради України, на момент обрання у 2012 році були членами Партії регіонів. Натомість Віктор Тимошенко на попередніх виборах висувався, як безпартійний, проте відомо, що він був депутатом від фракції Партії регіонів у Вінницькій обласній раді. 

Нині Володимир Зубик балотується по 195 округу, Антон Яценко по 200 округу, аа Віктор Тимошенко іде по 198 округу.  

Додамо, що протягом 2012-2014 рр. Володимир Зубик був у фракції Партії регіонів та групі «Суверенна європейська Україна», нині ж не входить до складу жодної фракції. У останній протягом своєї каденції був Віктор Тимошенко, який і нині входить до цієї групи. Антон Яценко нині перебуває у групі «Економічний розвиток», до цього також член фракції Партії регіонів. У цій фракції був і Володимир Олійник, проте потім перейшов у групу «За мир та стабільність».

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли про те, що по місту розповсюджували соціальні листівки проти підкупу виборців також без вихідних даних.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
               http://oporaua.ck.ua/ (регіональний сайт)
Facebook:https://www.facebook.com/cn.opora