На офіційному сайті Люстраційного «Чорного комітету» Дніпропетровської області було опубліковане звернення до Олександра Вілкула, колишнього губернатора області і колишнього віце-прем’єра України.

У листі з відкритою неприязню йдеться про справи, за які О. Вілкулу має понести відповідальність, і заклик не балатуватись на виборах народних депутатів. З такими ж словами члени люстраційного комітету звертаються до всіх членів Партії регіонів: «Сегодня каждый из вас стремится выстроить хитроумные комбинации и сыграть «по-новому». Не тратьте деньги напрасно на выборы – это не поможет».

Та незважаючи на подібні звинувачення і застереження О.Вілкул, все ж заявив про свій наймір балатуватися до Верховної Ради України як один з лідерів Опозиційного блоку. Про своє рішення він повідомив на власному офіційному сайті.

Основними своїми завданнями Опозиційний блок вважає не дати владі зруйнувати країну, та захистити жителів південного сходу.

У Дніпропетровській області вже починає з’являтися зовнішня реклама блоку, поки, у вигляді білбордів.

Dnipr Vilkul 3

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.