Станом на 20:00 в Ужгороді проголосували 25 146 виборців. Такі дані Громадянська мережа ОПОРА отримали в Ужгородській територіальній виборчій комісії.

За інформацією Ужгородської міської територіальної виборчої комісії, станом на 20:00 в Ужгороді проголосували 25 146 виборців із 94 017 – саме така загальна кількість виборців вказана на сайті ДРВ.

Відзначимо, сьогодні, 22 листопада, в Ужгороді проходило повторне голосування з виборів міського голови.

За крісло міського голови змагаються два кандидати – чинний міський голова, самовисуванець Богдан Андріїв та кандидат від партії «Слуга народу» Віктор Щадей.

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

 Сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)