У Сумах в ніч з 4 на 5 жовтня невідомі закидали фарбою усі біл-борди кандидата від Об’єднаної опозиції по округу №157 Олега Медуниці. Сам кандидат повідомив ОПОРІ, що у Сумах встановлено три його біл-борди: на вул. Черепіна, на вул. Металургів та на пр. Курському. Біл-борд на Черепіна став мішенню хуліганів ще 6 вересня.

«Я веду скромну виборчу кампанію. В мене мало біл-бордів. Один з  них зіпсували на початку вересня. Решту три закидали сьогодні вночі. Якщо хтось у владі вважає, що такими методами можна завадити моїй перемозі, вони помиляються. Навпаки - це свідчення істерії наших опонентів і відчуття їх поразки», - прокоментував подію Олег Медуниця

Крім того, в ніч з 3 на 4 жовтня був закиданий краскою біл-борд «Батьківщини», розміщений у центрі міста на вул. Горького. Цей білборд було розміщено кілька днів тому й він містить заклик голосувати за «Батьківщину» із зазначенням її порядкового номеру у виборчому списку.

Білборд Медуниці

Білборд ВО

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.