Депутатська група «Рівненщина» у Рівненській обласній раді, до складу якої входить дев’ять обранців,оприлюднила заяву, де висловилася на підтримку кандидата у президенти України Петра Порошенка.

У тексті заяви, розміщеної на офіційному сайті Рівненської обласної ради, зокрема, йдеться, що«враховуючи ситуацію, що склалася в нашій країні та життєву необхідність відновлення миру та взаєморозуміння, ми депутати Рівненської обласної ради VI скликання, що входять до депутатської групи «Рівненщина», вважаємо за доцільне проведення президентських виборів 25 травня 2014 року в один тур».

«Займаючи активну громадянську позицію та розуміючи свою відповідальність, висловлюємо свою підтримку на користь кандидата в Президенти України Порошенка Петра Олексійовича» - йдеться в заяві.

Варто зазначити, що до складу депутатської групи «Рівненщина» входять представники партій «Наша Україна», «Сильна Україна» та кілька депутатів від ВО «Батьківщина», які з тих чи інших причин були виключені з фракції або залишили її добровільно.

За коментарями звертайтесь:
Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
(096)9187408
Олександр Мельничук
Прес-секретар ОПОРИ у Рівненській області
(097)7190910

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.