Ми отримали від вас 12000 звітів та я не знаю скільки разів подзвонили, щоб звіритись. Жодне повідомлення не залишилось поза нашою увагою, ми досліджували все.

Іноді ми перевіряли звіти з усієї країни по п'ять разів, що затримувало оприлюднення інформації. Тут можна пригадати, як першу явку ми оприлюднили майже в 14.00 і як вона відрізнялась від ЦВК. Всі звіти за цей день можете дослідити за лінком. Кожен із них не був би можливим без вашого вкладу, кожна одиниця важлива для тої великої точності із якою ми всі разом працювали. 

В цей день наше кредо було "швидко - це повільно, але невпинно і по-одному". На дільницях ви зафіксували більше 300 різних інцидентів, ми ще досі досліджуємо вашу інформацію, її було дуже багато і цікавої. 

Я сподіваюсь, що ви подивились на результати своєї роботи -- Паралельний підрахунок голосів.

Завдяки вашій чіткості та злагодженості він був опублікований вже в 10.30 1 квітня. Майже небувала річ.

Ну і ми теж мало або взагалі не спали в цю непросту ніч, як і ви. Результат порушення сну -- ось це відео з 24 каналу. Вони в прямому ефірі розказували про наші з вами результати, але ж нам терміново треба було зробити кілька фото на згадку, дивіться що вийшло.

 

Всі разом ви проїхали тисячі кілометрів українськими дорогами, завдяки вам я знаю про їх якість (і спробую влаштуватись на півставки в Укравтодор). 

Всі разом ми недоспали майже 15 тисяч годин, це два роки життя.

Всі разом ви зафіксували і протидіяли можливостям масових фальсифікацій.

Це дуже багато і ви бачите як накаляються страсті, навіть без боротьби за вихід в другий тур. 

Сподіваюсь, ми ще зустрінемось в другому турі. І потім на парламентських. І потім ще.