Ми незламні, але всі ми потребуємо підтримки один від одного у часи війни росії проти нашої національної ідентичності.

Попри постійні обстріли по критичній інфраструктурі, українці намагаються знайти різні способи виживання та отримання мінімальних умов для життєдіяльності.

Місцева влада у Києві, Львові, Івано-Франківську, Сумах, Полтаві, Луцьку, Кременчуці, Чернівцях, Тернополі, Рівному, Одесі буде надавати підтримку щодо закупівлі електрогенераторів.

Зазначені програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб населення під час підготовки об’єктів до опалювального сезону 2022-2023 років розроблені у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні та з метою забезпечення співвласників багатоквартирних житлових будинків альтернативними джерелами електроенергії та з зниження фінансового навантаження для придбання таких приладів.

Місцеві програми прийнято лише у кількох містах, тому Громадянська мережа ОПОРА закликає міста долучитися до прийняття програм підтримки населення у забезпеченні альтернативними джерелами енергії та допомогти українцям пережити складну зиму в екстремальних умовах.