Центр політико-правових реформ разом із Громадянською мережею ОПОРА та у партнерстві з Львівським національним університетом імені Івана Франка запрошують взяти участь у регіональному обговоренні «Повоєнні вибори: питання підготовки та реалізації» у м. Львів, яке відбудеться 27 вересня 2024 року.

Центр політико-правових реформ у співпраці з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) в Україні та Громадянською мережею ОПОРА активно працювали над темою повоєнних виборів. Експертами були напрацьовані наступні розділи до Білої книги підготовки та проведення повоєнних виборів:

1. Відтермінування виборів та встановлення неможливості організації і проведення виборів на окремих територіях;

2. Територіальна організація виборів;

3. Пасивне виборче право: обмеження та умови реалізації.

Тема повоєнних виборів є надзвичайно чутливою та актуальною для українського суспільства та потребує залучення громадськості. Відтак, Центром політико-правових реформ ініційовано низку регіональних громадських обговорень, чергове з яких відбудеться 27 вересня у м. Львів.

Запрошуємо реєструватися та взяти активну участь у дискусіях представників місцевої влади, експертів, науковців, журналістів і представників громадянського суспільства. Учасники онлайн також матимуть змогу як поставити питання доповідачам, так і поділитися власними міркуваннями за темою. Зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу напередодні обговорення електронною поштою.

Дата і час: 27 вересня 2024 року (13:30 – 18:10)

Місце: м. Львів

Формат: гібридний (офлайн та онлайн zoom-конференція)

Ознайомитись із програмою

Зареєструватися можна за посиланням