23 травня 2014 р. о 12:00 в конференц-залі «ВолиньМедіа», відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «За день до голосування: ОПОРА презентує попередні результати спостереження за виборчим процесом».

Напередодні Дня голосування за Президента України ОПОРА презентує попередні підсумки спостереження за перебігом кампанії у Волинській області. Зокрема, представники Мережі проінформують про випадки порушення та зловживання учасниками виборчого процесу, які були зафіксовані на Волині спостерігачами протягом виборчого процесу, а також про труднощі в роботі виборчих комісій.

Також громадські спостерігачі розкажуть детальніше про кампанію спостереження 25 травня та озвучать свої прогнози щодо перебігу дня виборів.

Прес-конференція відбудеться 23 травня, о 12:00 в конференц-залі «ВолиньМедіа» (вул. Ковельська, 2, 4-й пов., каб. 7)

Детальніше:
Дмитро Безвербний,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
063 41 36 045
Більше про Громадянську мережу ОПОРА: http://oporaua.org/

Довідково:                                                                                                                                                          

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.