Громадянська мережа ОПОРА в межах проекту «Відповідальне управління громадою» за фінансової підтримки Програми «U-LEAD з Європою» ініціює проведення тренінгів щодо використання практик публічних консультацій, на які запрошуються представники об’єднаних територіальних громад.

Починаючи з листопада, тренінги відбуватимуться в усіх обласних центрах України. Під час заходів наші тренери поділяться досвідом щодо використання ефективних практик та інструментів залучення громадян до процесу ухвалення рішень та проведення публічних консультацій з використанням кращого європейського досвіду. Також будуть презентовані нові, сучасні та ефективні практики вирішення питань у громадах, зокрема пов’язаних з оптимізацією освіти, громадськими бюджетами, стратегічним плануванням тощо.

Найактивніші учасники тренінгів матимуть можливість стажування у Польщі з метою отримання додаткової інформації та закордонного досвіду щодо ефективного застосування соціальної партисипації в громадах.   

Слідкуйте за нашими оголошеннями!

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Довідково:

Проект «Відповідальне управління громадою» впроваджується Громадянською Мережею ОПОРА у співпраці з Фундацією «Лабораторія соціальних досліджень та інновацій «Сточня» (Польща) та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».