Громадянська мережа ОПОРА спільно з брюссельськими партнерами з Європейського центру виборчої підтримки (ECES) запрошує журналістів до участі у чотириденному інтенсиві для тренерів з розв’язання виборчих конфліктів.

Тренінгова програма “Лідерство та діалог для виборчих стейкхолдерів” (“Leadership and Dialogue for Electoral Stakeholders (LEAD))”, що триватиме з 24 по 27 листопада у Києві має на меті підвищити основні навички та вміння експертів у сфері лідерства та керуванні конфліктами протягом усього виборчого циклу, сприраючись на принципи інклюзивності та прозорості. За результатами інтенсиву буде сформовано команди тренерів, які зможуть поширювати отриманий досвід серед інших цільових аудиторій.

Тренінгова сертифікаційна програма LEAD, розроблена ECES у співпраці Центром креативного лідерства (США), вже була апробована більш ніж у 40 країнах світу, а її учасниками стало більше 5 тисяч громадян, що працюють у виборчій сфері. В Україні тренери ECES сфокусуються на таких основних темах:

  • виборчий цикл та його вразливі фази
  • безпека під час виборів
  • виборчі конфлікти та шляхи їх розв’язання (фасилітація, переговорний процес, медіація)
  • запобігання виборчим конфліктам

Доданою вартістю тренерського інтенсиву є обмін унікальним досвідом між різними учасниками виборчого процесу, тому тренінг об’єднає представників Центральної виборчої комісії, профільних журналістів, незалежних виборчих експертів та громадських діячів. Найуспішніші випускники програми матимуть можливість провести власні тренінги з менторською підтримкою тренерів Європейського центру виборчої підтримки.

Учасникам навчальної програми LEAD організатори відшкодовують витрати на транспорт, проживання та харчування. Усіх зацікавлених просимо зголоситися до участі у тренінгу до 18:00 15 листопада, заповнивши форму за посиланням: https://goo.gl/forms/Do2FizUMT7AcuM0a2.

За додатковою інформацією щодо тренінгової програми LEAD звертайтесь до Ірини Швець - [email protected], 38 063 628 68 40.

Довідково: 

Проект “Виборча реформа задля підсилення впливу агентів змін та підтримки публічного діалогу” здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за фінансового сприяння ЄС.