Голова Сєвєродонецької парторганізації ВО «Батьківщина», депутатка Новоайдарської райради Олена Нікітіна заявляє на політичний тиск з боку правоохоронців. Про це вона повідомила в коментарі ОПОРІ.

Депутатка безпосередньо пов’язує тиск на неї зі своєю політичною діяльністю та виборами, що наближаються. «Мені чітко сказали, що я маю піти з посади керівника Сєверодонецької «Батьківщини». Коли почали погрожувати моєму життю, прописувати адресу мого проживання, хапати за руки, затаскувати до машини – це вже межа всьому… Представте собі, що ви йдете додому та не знаєте, чи дійдете ви туди».

На сторінці у Facebook «Новий курс України. Луганщина» та на партійному сайті також зазначено, що «голову Сєвєродонецького партосередку постійно переслідують невідомі особи на автомобілі. Паралельно із цим відбувається морально-психологічний тиск із боку правоохоронних органів – щодо жінки відкриваються сфабриковані кримінальні справи. До Новоайдарської районної ради надійшов запит від правоохоронців на отримання інформації про Олену Нікітіну як депутата».

Партійці «Батьківщини» акцентують, що Олена Нікітіна також є помічником народного депутата 8 скликання від зазначеної партії Руслана Богдана. Останній  ініціює депутатський запит до Служби безпеки України та Національної поліції щодо неправомірного тиску на Олену Нікітіну, як його помічника, з боку представників правоохоронних органів.

У своєму коментарі ОПОРІ начальник відділу комунікації ГУ НП в Луганській області Тетяна Погукай зазначає, що ніяких офіційних звернень відносно тиску на Олену Нікітіну від «Батьківщини» до поліції не надходило. В свою чергу, Олена Нікітіна заявила ОПОРІ, що захищатиме свої права та гідність за допомогою адвоката і на даний час готує заяву в поліцію про тиск на неї та загрозу життю.

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)