Лідером за кількістю депутатських обіцянок локального змісту є Кіровоградська область. 63% обіцянок депутатів-мажоритарників, які здобули перемогу в округах області, стосувалися вирішення проблем регіону.

У п’яти одномандатних виборчих округах Кіровоградській області на виборах перемогли 4 кандидати Партії регіонів та один кандидат від ВО «Батьківщина». Всього народні депутати у своїх програмах задекларували 115 обіцянок. Найчастіше обранці з Кіровоградщини обіцяли вирішувати локальні проблеми своїх виборчих округів (63%). З великим відривом на другому місці – обіцянки, які стосуються зовнішньої політики (8%). На третьому місці одразу чотири питання – політична реформа, мовна політика, боротьба з корупцією та правопорядок, а також соціальні гарантії та трудові права - по 4 %. Жоден із депутатів не згадав про національну безпеку, енергетику, розвиток важкої промисловості та малого й середнього бізнесу, забезпечення житлом, розвиток транспортної інфраструктури, ЖКХ, екологія і туризм, культуру та церковні відносини.

Віталій Грушевський (101 округ, ПР), мабуть, хоче гідно носити славетне прізвище, адже його локальні обіцянки округу дуже конкретні. Зокрема, депутат збирається відремонтувати дороги, мости, дитячі садки, сільські будинки культури, а також реконструювати спортивний майданчик у с. Клинове. У Новоархангельському районі планує будівництво свердловини для водопостачання. Стосовно загальнодержавних справ, то Грушевський не був голослівний. Лише зобов’язався відстоювати позаблоковий статус України та закони, які забезпечуватимуть євроінтеграцію.

Сергій Кузьменко (103 округ, ПР) основну увагу приділив локальним проблемам округу. Значна частина обіцянок стосується поліпшення життя у м. Олександрія: відновлення діяльності буровугільного комплексу, будівництво та ремонт водоводів у цьому районі, будівництво об’їздної дороги навколо міста, ліквідація сміттєзвалища. У Петрівському районі Кузьменко обіцяв газифікувати села та відновити водопостачання. В Устинівському районі планує відновити зрошувальні системи. Депутат також дав обіцянку виплатити працівникам заборгованості із заробітної плати. Проте не вказав у який спосіб і яким саме працівникам. Як і В. Грушевський, підтримує євроінтеграцію.

Станіслав Березкін (100 округ, ПР) акцентував увагу виборців на ремонтах доріг та реконструкції систем водо забезпечення. У Компаніївському районі обіцяв встановити в освітніх закладах опалювальні котли на альтернативному паливі та газифікувати села. У с. Новому обіцяв купити для поліклініки апарат УЗД.

Олександр Єдін (102 округ, ПР) не деталізував місця, у яких обіцяв навести лад. Тому його обіцянки не можна назвати конкретними. Депутат планує підтримувати молоді сім’ї та православну церкву, освітити та асфальтувати вулиці, забезпечити школи автобусами, партами, комп’ютерами. Пообіцяв також будівництво нових елеваторів, фруктосховищ, молокопереробних заводів, тваринницьких комплексів. На загальнодержавному рівні – обіцяв розвивати місцеве самоврядування, контролювати чиновників та боротися з корупцією. Єдін хоче зняти депутатську недоторканність, підвищити заробітну платню та пенсії, створити нові робочі місця та пропагувати здоровий спосіб життя.

Андрій Табалов (99 округ, «Батьківщина») зробив лише 5 локальних обіцянок: очищувати воду, добудувати у дитячих садочках мансардні поверхи, тим самим збільшивши кількість місць, ремонтувати будинки та фінансувати спортивні заклади. Крім того, Табалов обіцяє перевіряти відповідність витрат і вартості майна чиновників задекларованим доходам, а також проводити ревізію результатів державних закупівель та приватизації, здійснених теперішньою владою. Пообіцяв скасувати пільги багатих посадовців, передбачити кримінальну відповідальність за голосування чужими картками та звільнити політичних в’язнів. В обіцянках депутата багато патетики: встановлення влади народу над Президентом, очищення суддівський корпус, доступність всім до якісної освіти.