Як дізнатися, чи про вас раптом не забули на вашій дільниці? Як проголосувати, якщо на день голосування ви плануєте опинитися далеко від дому? Чи треба скасовувати подорож за кордон, якщо вона припадає на день виборів, а проголосувати вам кортить? І, нарешті, що може статися, якщо на вибори ви все таки не підете?

Легко та зрозуміло про те, чому важливо брати участь у виборах та як не втратити свій голос – дивіться в програмі «Вибори навиворіт». Готуємося до дня виборів разом!

Першу програму дивіться сьогодні, 7 березня, о 17:05 в ефірі hromadske.ua, а о 17:30 в ефірі 24 каналу. А також на Facebook-сторінці та YouTube-каналі Громадянської мережі ОПОРИ.

Цей випуск присвячено питанням явки на виборах, реалізації права голосу для різних категорій виборців, процедурі тимчасової зміни місця голосування, голосуванню на закордонних дільницях. Згадаємо також про спеціальну дільницю на єдиній українській антарктичній станції «Академік Вернадський». Серед запрошених експертів – аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Клюжев, заступник голови ЦВК у 2007-2018 роках Андрій Магера та журналіст і виборець з Луганщини Євген Спірін.

Ведучі програми – журналісти Наталка Пономарів та Андрій Сайчук.