На Черкащину 16 січня приїхав потенційний кандидат в Президенти України Олег Ляшко. У Балаклеївській об’єднаній територіальній громаді, що на Смілянщині, він відвідав дитячий садок та сільську раду, а в самих Черкасах виступив перед курсантами пожежної академії.

Так, на Смілянщині у актовій залі Балаклеївської сільської ради Олег Ляшко зустрівся з жителями села. У ході зустрічі Ляшко вручив подяки активним партійцям із цього населеного пункту. Політик виступив з критикою влади, зокрема Президента та його поїздки Україною із Томосом. Також Ляшко зачепив низку тем щодо ціноутворення на газ та медикаменти, енергомодернізацію тощо. Ляшко закликав голосувати за нього та пообіцяв змінити країну після виборів. Він також проанонсував, що на партійному з’їзді  21 січня його буде висунуто кандидатом на пост Президента України.

Після заходу Ляшко роздав усім присутнім в залі жінкам по троянді.

17 01 2019 Cherkasy lyashko4

Далі «радикал» відвідав дитячий садок «Берізка». Там разом із головою обласного осередку Радикально партії Іваном Полуднем він подарував колективу пилосос, а дітям вручив солодощі.

17 01 2019 Cherkasy lyashko6

Ляшко також подякував колективу дитсадку за підтримку на виборах ОТГ Ростислава Ситніка. Насамкінець Ляшко подарував присутнім жінкам троянди і пообіцяв покращити інфраструктуру в селі та підняти зарплату вихователям.

17 01 2019 Cherkasy lyashko5 blur

Додамо, що візит Олега Ляшка супроводжували представники регіональних та всеукраїнських ЗМІ.

У Черкасах зустріч із Ляшком відбулася в інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Нардеп разом із головою обласного осередку Іваном Полуднем та в.о. начальника інституту Олександром Тищенком  поклав квіти до меморіалу

17 01 2019 Cherkasy lyashko3

Курсанти в дворі академії продемонстрували присутнім навчання з ліквідації пожежі та виступ кінологічної служби АПБ.

У актовій залі навчального закладу Ляшко виступив перед курсантами та викладачами. Він обіцяв працювати над підняттям заробітної плати рятувальникам, оновленням їхнього парку техніки та забезпеченням житла. У своїй промові «радикал» згадав, що через два місяці у присутніх буде можливість проголосувати за нього на президентських виборах.

17 01 2019 Cherkasy lyashko2

За словами курсантів академії, вони прийшли на зустріч із Олегом Ляшком за власним бажанням.

17 01 2019 Cherkasy lyashko

Зазначимо, що в день приїзду Олега Ляшка в Черкасах активізувалися агітатори від Радикальної партії. У центрі міста роздавали партійні газети, календарі та листівки із символікою партії.

Згідно з частиною 1 статті 57 ЗУ «Про вибори Президента України»:

«Передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів».

Нагадаємо,  керівник Черкаської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Іван Полудень  напередодні Нового року подарував жителям села Куцівка насос для свердловини. 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)