У листопаді Полтавську область відвідали троє потенційних кандидатів в Президенти: Олександр Шевченко, Сергій Тарута та Сергій Каплін.

Лідер партії УКРОП Олександр Шевченко відвідав Полтаву 3 листопада, де взяв участь та переміг у праймеріз. Нагадаємо, раніше ОПОРА повідомляла, що Шевченко подарував путівки в Буковель сім’ям загиблих бійців з Полтавщини.

6 12 vizyt shevchenka do poltavy

Фото: офіційний сайт партії УКРОП

Сергій Тарута відвідав Полтавщину 12 листопада – в Кременчуці представив керівника місцевого осередку партії «Основа», а також розповів про плани партії. Крім цього, провів зустріч з керівниками підприємств міста.

6 12 vizyt taryty kremenchuk

Фото: офіційний сайт партії «Основа»

Сергій Каплін в якості голови Комітету Верховної Ради з питань соцполітики приїздив з робочими візитами до Полтави 1 та 29 листопада. Під час першого візиту взяв участь у святкуванні дня соціального працівника, де привітав найкращих працівників міста нагородами ВР. В кінці місяця відвідав управління соцзахисту Шевченківського району Полтави.

6 12 vizyt kaplina do poltavy

Фото: misto-tv.poltava.ua

«До початку офіційної передвиборчої кампанії дані дії не можна вважати порушенням виборчого законодавства. Проте такі дії порушують принцип рівних можливостей, адже задля такої агітації мають використовуватись лише кошти Державного бюджету України та кошти з виборчих фондів», - зауважив координатор ОПОРИ в Полтавській області.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)