Стали відомі керівники штабів Петра Порошенка, Дмитра Яроша, Ольги Богомолець, Михайла Добкіна.

Штаб Петра Порошенка очолив Сергій Лихман, який також є головою обласної організації партії "УДАР". Майстер спорту з кікбоксингу, чемпіон Євразії серед професіоналів, чемпіон Європи серед любителів. У 2012 під час парламентської кампанії очолював обласний виборчий штаб партії "УДАР Віталія Кличка" в Сумській області. Офіційне місце роботи – юрист у ТОВ «Константа Формат».

Штаб Дмитра Яроша очолює Микола Сурженко. Координатор руху "Правий сектор" у Сумській області, закінчив історичний факультет Сумського державного педагогічного університету та факультет технічних систем і енергоефективних технологій Сумського державного університету. Займався бізнесом у сфері реклами та PR.

Штаб Ольги Богомолець очолив Ігор Збукарєв. Активний у минулому політик місцевого рівня. Був депутатом Сумської міської ради V скликання 2006-2010 р.р. від партії «Наша Україна», потім очолював Сумську міську партійну організацію «Сильна Україна» і безуспішно балотувався від цієї політсили на посаду міського голови. Є власником мережі аптек у місті, а також раніше видавав газету «В двух словах» та журнал «Вестник сумской недвижимости». Медійні проекти закрив після провалу на виборах 2010 року. З того часу публічною політикою не займався.

Штаб Михайла Добкіна очолив депутат Сумської міської ради від Партії регіонів Ігор Перепека. З 1995 року разом зі своїм братом Юрієм, який також є депутатом міськради від Партії регіонів, займається перевезенням пасажирів у місті Суми. Був активним спікером від Партії регіонів під час парламентської передвиборчої кампанії 2012 року.

Про формування штабів інших кандидатів наразі невідомо.

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 050 912 02 78
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.