Висуванець Радикальної партії Олега Ляшка по округу №160 (центр – місто Шостка) Богдан Тицький розгромив намет Комуністичної партії України.

Інцидент стався 17 жовтня у місті Конотоп. Разом з кандидатом, намет «прибирали» голова міського та районного осередку Радикальної партії Спартак Сергієнко та невідома особа в камуфляжній формі з шевроном «Айдар».

0 sumy kpu

(Фото: http://goo.gl/VmmIQ0)

Очевидці події повідомили спостерігачу ОПОРИ, що хлопці підійшли до намету, почали ображати агітаторів. Зокрема, лунали вигуки «Комуняку - на гілляку!» та закиди «Наші хлопці гинуть, а ви тут ще живі». Потім від слів перейшли до діла: перевернули та порвали намет, розкидали та порвали газети. Все це вони записували на камеру.

Керівник штабу компартії в місті Конотоп Анатолій Назаренко повідомив ОПОРІ, що за даним фактом подав заяву до міліції.

В міському відділку міліції ОПОРІ повідомили, що заяву вони прийняли і проводиться перевірка. Сам Богдан Тицький написав про цю подію на своїй сторінці у мережі Facebook: «Щойно прибрали агітаційний намет КПУ в Конотопі. Саме під їхніми прапорами почалась війна на Донбасі. Комуністів та регіоналів треба гнати в шию!»

0 kpu tytskyi

За коментарями звертайтеся:

Олександр Хоруженко - координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Сумській області
 
Ірина Стегній – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+380663055190, [email protected]
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України.
Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.