По округу №37 (м. Кривий Ріг) в ЦВК зареєструвались «клони» кандидатів у народні депутати України – Шпенов і Шпінов.

З оприлюднених даних на сайті ЦВК, стало відомо, що ОВО №37 має двох кандидатів з практично однаковим прізвищем Шпенов Дмитро Юрійович і Шпінов Олександр Дмитрович.

Як відомо, Шпенов Д.Ю. уродженець м. Харкова. У 2012 році був обраний до Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №37 від Партії регіонів. Шпенов Д.Ю. є генеральним директором відомого у м. Кривий Ріг «Інституту стратегічних досліджень та регіонального розвитку», який займається дослідженням кон’юктури ринку та виявленням суспільної думки. Також є помічником-консультантом депутата Дніпропетровської облради та екс прем’єр міністра України - Олександра Вілкула.

Про Шпінова Олександа Дмитровича нічого не відомо.

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.