У Тернополі ж з`явилися заклики до виборців прийти на вибори, ці плакати носять суто інформаційний характер без зазначення конкретної політичної сили. Інший приклад реклами - також без зазначення партії, проте з прозорим лозунгом «Не допустимо старперів у раду» - розвішані в Тернополі.

Громадські спостерігачі ГМ ОПОРА зафіксували політичну агітацію у Кременці. Плакати та білборди з закликами голосувати за політичні сили належать

Українській народній партії, Єдиному центру, Блоку Народної самооборони «Нескорені» та Свободі.

Політичні партії відкидають закиди в їхню сторону, аргументуючи ситуацію, що склалася, недбалістю рекламних агенцій, які займалися розміщенням передвиборчої агітації. Проте, ГМ ОПОРА вважає, що присутність порівняно невеликої кількості політичної реклами не вплине не волевиявлення виборців.

Примітка

згідно Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" статті 50 частини 2 "Місцева організація партії (блок), кандидати у депутати, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови мають право розпочати свою передвиборну агітацію з моменту прийняття ідповідною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови. Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п`ятниці перед днем виборів. Ведення передвиборної агітації до початку і після закінчення зазначених строків забороняється."