Представники дільничної виборчої комісії №710177 (с. Богуславець, Черкаський район) прибули до окружної виборчої комісії із печаткою ДВК. 

Як видно з онлайн-трансляції засідання ОВК, яке проводить ОПОРА, члени ДВК самі сказали, що привезли печатку із собою. 

Представники ОПОРИ, які присутні на засіданні ОВК, повідомили про інцидент за номером 102 та викликали слідчо-оперативну групу.

Під час транспортування виборчої документації дільничною виборчою комісією до ОВК печатка дільничної виборчої комісії та незаповнені бланки протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці зберігаються у сейфі (металевій шафі) у приміщенні дільничної виборчої комісії.

Наголосимо, що відповідно до ч. 4 ст. 93 Закону України «Про вибори народних депутатів України», секретар дільничної виборчої комісії, інші члени комісії, які не супроводжують транспортування виборчих документів до окружної виборчої комісії, залишаються у приміщенні дільничної виборчої комісії до отримання повідомлення про прийняття протоколів про підрахунок голосів на виборчій дільниці у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та в одномандатному окрузі окружною виборчою комісією. Під час транспортування виборчої документації печатка дільничної виборчої комісії зберігається у сейфі (металевій шафі) у приміщенні дільничної виборчої комісії.