Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії 25 жовтня в Енергодарській міській ТВК, що на Запоріжжі, присягу прийме голова комісії Дмитро Колесниченко.

Центральна виборча комісія винесла постанову від 24 жовтня 2020 року № 425 «Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів». Згідно із першим додатком до цього документа у складі Енергодарської міської територіальної виборчої комісії Василівського району Запорізької області відбулися заміни.

Достроково припинено повноваження голови комісії Катерини Хоменко. Натомість на цю посаду включено  Дмитра Колесника. Також Руслана Османова замінено на Юлію Лукичову.

В усіх випадках суб’єкти подання залишився без змін. Ним виступила місцева організація політичної партії «Слуга народу».

Замінені голова та членкиня Енергодарської міської ТВК мають прийняти присягу під час засідання 25 жовтня.

 

За коментарями звертайтеся:

 

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)