На ДВК №121199 проходило засідання, на якому проставлялися печатки на виборчі бюлетені. Спостерігачу ОПОРИ не дозволили фотографувати, а потім вигнали з приміщення, він викликав поліцію.

ДВК №121199 знаходиться у школі №66, яка розташована за адресою м. Дніпро, вул. Гетьмана П. Дорошенка, 3. Голова ДВК №121199 Олена Спасова заборонила фотографувати бюлетені, таку ж позицію висловив і представник поліції, який чергував на дільниці. Після цього голова ДВК №121199 наказала охоронцю нікого не пускати в приміщення.

У ст. 157  Кримінального кодексу України зазначено, що перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або права брати участь у референдумі, перешкоджання діяльності іншого суб'єкта виборчого процесу, ініціативної групи референдуму, комісії з референдуму, члена виборчої комісії, члена ініціативної групи референдуму, члена комісії з референдуму або офіційного спостерігача при виконанні ними своїх повноважень, поєднані з обманом або примушуванням, а також ухилення члена виборчої комісії у роботі комісії без поважних причин - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача

 
 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.