Громадянська мережа ОПОРА оновила мобільний додаток «Вибори.UA» для операційних систем Android та іOS. Для користувачів Виборчий кодекс доступний навіть офлайн, а в Android-версії є ще й верифікатор протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів на виборах харківського міського голови.

Мобільний додаток містить:

  • офлайн-версію Виборчого кодексу України (всі 4 книги);
  • повнотекстовий пошук;
  • обрані статті зі швидким доступом до них;
  • верифікатор протоколів дільничних виборчих комісій.

З нашим інструментом моніторити вибори зручніше, швидше та ефективніше. У додатку для Android є верифікатор протоколу дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів на виборах міського голови. Завдяки цьому інструменту можна здійснити логічну перевірку даних, які внесені до протоколу ДВК, на відповідність до норм виборчого законодавства, а також автоматично порахувати результати та виявити всі неточності. Для цього потрібно лише вписати цифри у відповідні поля.

Функція пошуку в додатку на початку видає найбільш релевантні до запиту результати, що дає можливість швидко знаходити потрібні статті. Користувач може самостійно обирати та додавати статті Виборчого кодексу, якими найчастіше користується, до переліку обраних, тож матиме швидкий доступ до них.

Додаток можна використовувати без доступу до мережі інтернет, потрібно лише раз його завантажити. 

Додаток «Вибори.UA» стане у нагоді офіційним спостерігачам, журналістам, членам виборчих комісій, кандидатам та їх довіреним особам, представникам партій, а також кожному небайдужому виборцю.

  • Для Android: Завантажуйте мобільний додаток «Вибори.UA» через онлайн-мережу додатків «Google Play Store» у вашому пристрої або на сайті.
  • Для IOS: Завантажуйте мобільний додаток «Вибори.UA» через онлайн-мережу додатків «App Store» у вашому пристрої або на сайті.