Троє кандидатів у народні депутати по округу №184 не подали до окружної виборчої комісії у встановлений законодавством термін проміжний фінансовий звіт про використання коштів виборчого фонду.

Про це ОПОРІ повідомили в окружній виборчій комісії №184.

Так, не подали вчасно проміжні звіти розпорядники виборчих фондів кандидатів Катерина Одарченко («Національна платформа»), Лагута Геннадій Васильович (самовисування) та Тетяна Лазарева («Миколаївці»).

Кінцевий строк подачі звітів був 22 жовтня. 

Відповідно до абз. 3 ч. 6 ст. 49 Закону України “Про вибори народних депутатів”, розпорядник коштів поточного рахунку виборчого фонду кандидата у депутати в одномандатному окрузі зобов’язаний не пізніш як за вісім днів до дня голосування подати до партії, яка висунула відповідного кандидата у депутати (крім випадку, якщо кандидата висунуто шляхом самовисування), та до окружної виборчої комісії проміжний фінансовий звіт про надходження та використання коштів виборчого фонду (на паперових носіях та в електронному вигляді) за період із дня відкриття поточного рахунку виборчого фонду до десятого дня до дня голосування.