Головні опоненти опозиціонерів на минулорічних виборах відмовилися балотуватись. 

Сьогодні на своїй офіційній сторінці в Facebook, почесний президент ПАТ «Азот» у м. Черкаси Валентина Жуковська повідомила, що не братиме участі у виборчих перегонах цього року.

«Вибори представника міста Черкаси у Верховній Раді України перетворились на боротьбу брудних технологій. Неправда, яку озвучують мої політичні опоненти викривляють реальний стан справ. Дискусія йде не навколо того, як вирішити ключові питання Черкащини, а навколо вигаданих проблем. На жаль, більшість моїх опонентів керується виключно приватними інтересами. Я не стану брати участь у брудних іграх, які перетворюють вибори на боротьбу без правил із кандидатом, якого підтримують десятки тисяч черкащан та підприємством, від якого залежить життя міста – Черкаським «Азотом», – зазначила у своєму зверненні Валентина Борисівна. Кандидатка додала, що перемога будь-якою ціною, у якій доводиться втрачати обличчя, їй не потрібна.

Нагадаємо, що на минулорічних виборах, Валентина Жуковська була основним опонентом опозиціонера Миколи Булатецького у окрузі № 194. Опоненти пані Жуковської вже встигли відреагувати на таку заяву. Микола Булатецький, єдиний кандидат від опозиції у цьому ж окрузі, прокоментував інтернет-ресурсу «Кропива»: «Я можу прямо сказати – я задоволений таким рішенням Жуковської – це перемога. Це вже зараз моя перемога і тисяч черкащан. Тому що для мене першочерговим завданням було недопустити її у Верховну Раду. Я це зробив, тепер залишилося підтвердити свою перемогу».

Максим Поляков, член політради партії «Батьківщини» прокоментував на сторінці пані Жуковської: «Відмова головної фальсифікаторші балатуватися - показала, що Черкаська опозиція разом із Булатецьким не тільки має зуби, а ще й вміє гарно вибивати зуби мафіозній владі».

Окрім цього, за даними щотижневика «Дніпрова зірка» (№ 91/92) Богдан Губський (головний опонент Леоніда Даценка у 2012 році у 197 окрузі) також не балотуватиметься до Верховної Ради: «Я прийняв рішення не балотуватися на виборах 15 грудня до Верховної Ради України, а сконцентрувати зусилля на конкреній роботі». Про це написано в канівському тижневику “Дніпрова Зірка” в № 91/92.

Богдан Володимирович наголосив, що буде займатися підготовкою до 200-річчя Тараса Шевченка. Про це повідомляє інтернет-видання «Про Головне».

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80