Вчора, 28 жовтня 2013 року, ще до першого засідання окружної виборчої комісії 94 мажоритарного округу, яке відбулося о 20:00 годині, постановою № 263 Центральної виборчої комісії в складі ОВК було замінено сім членів та секретаря комісії.

Секретаря окружної виборчої комісії Вікторова Євгена Володимировича, висунутого Молодіжною партією України було замінено на Левцуна Ярослава Юрійовича, котрий працював у Київській обласній виборчій комісії від Народної Партії на місцевих виборах 2010 року.

Антоніцьку Віру Володимирівну, висунуту від Словянської партії, було замінено на Майсурадзе Георгія Нугзаровича, депутата міської ради міста Вишневого від Всеукраїнського обєднання «Батьківщина», який на парламентських виборах 2012 року працював заступником голови окружної виборчої комісії 95 округу від Ліберальної партії України.

Ачкасова Едуарда Михайловича, висунутого від Козацької української партії, замінено на Качан Юліану Романівну.

Кандидата в народні депутати на парламентських виборах 2012 року Домбровського Івана Васильовича від партії «Справедлива Україна», висунутого Селянською партією України, замінено на Коваленко Наталію Миколаївну, яка була членом окружної виборчої комісії 94 на виборах народних депутатів України 2012 року від партії «Руський блок».

Ковальчука Дмитра Вацлавовича, висунутого від Української морської партії, на Підгайну Валентину Григорівну, котра на парламентських виборах 2012 року була головою окружної виборчої комісії 90 округу від Політичної партії «Руська Єдність». Валентина Підгайна була головою окружної виборчої комісії виборчого округу № 91 від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла Юрійовича на президентських виборах 2010 року, але зрештою була знята з посади за скаргами суб’єктів виборчого процесу.

Пермінов Олексій Серафимович, висунутий від Політичної партії України «РУСЬ ЄДИНА», замінений на Герасимову Олександру Григорівну.

Кандидат у народні депутати 2012 року від Політичної партії «Держава», який був висунутий членом ОВК від Політичної партії «Вітчизна», був замінений на Порядіна Олександра Сергійовича, котрий був членом Київської обласної виборчої комісії від Народної Партії на місцевих виборах 2010 року, разом з Левцуном Ярославом (секретарем ОВК 94 на повторних виборах до Верховної Ради України 2013 року).

Соколова Андрія Вікторовича від Політичної партії «Справедлива Україна» було замінено на Кузьменко Тетяну Олегівну, яка була членом Київської обласної виборчої комісії від Політичної партії «Наша Україна» на місцевих виборах 2010 року.

З 18 затверджених членів окружної виборчої комісії були присутніми на першому засіданні та склали присягу 17 членів. Олександра Герасимова від Політичної партії «РУСЬ ЄДИНА» була відсутньою.

ovk94

ovk941

ovk942