Громадянська мережа ОПОРА запрошує напрезентацію сайту «Рада», яка відбудеться 15 жовтня об 11 годині в конференц-залі Рівненського будинку вчених (м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17, другий поверх). Під час заходу представники громадської організації оприлюднять результатианалізу підтримки фракціями Верховної Ради України, зокрема народними депутатами від Рівненської області євроінтеграційних законів.

Сайт «Рада» створений Громадянською мережею ОПОРА з метою зведення інформацію про діяльність Верховної Ради України. Ресурс містить профайли народних депутатів з довідковою інформацією, рейтинги депутатів, кількість зареєстрованих законопроектів, виступів та запитів. Користувачі ресурсу зможуть дізнатись про відвідуваність пленарних засідань та засідань профільних комітетів, результати голосування фракцій по кожному законопроекту, отримати доступ до протоколів засідань парламентських комітетів. Завдяки сайту виборці матимуть змогу в автоматичному режимі порівняти спільність голосування фракцій. Окрім того, на сайті «Рада» можна знайти актуальні новини із зали засідань, аналітичні звіти про парламент, а також усі випуски спільного проекту Громадянської мережі і 5 каналу «Дорогі депутати».

Мета проекту – сприяти обізнаності виборців щодо роботи парламенту, зблизити виборця з народним обранцем, прищепити в суспільній свідомості вимогливіше ставлення до контролю роботи депутатів, а також стимулювати парламентарів до організованішого та сумліннішого виконання своїх обов’язків.

Захід відбудеться:
у вівторок, 15 жовтня 2013 року
в конференц-залі Рівненського будинку вчених
м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17, другий поверх
початок об 11 годині