Наталія Королевська здивувала усіх! Дипломати, запрошені гості, журналісти, що приїхали на передвиборчий з’їзд партії «Україна - Вперед!» не з власної волі стали свідками та учасниками зйомки передвиборчого ролика. Дійство організували за 100 кілометрів від столиці.

1 серпня 2012 року Х з’їзд партії «Україна - Вперед!» відбувався посеред поля на спеціально встановленій сцені, недалеко від села Буки Сквирського району Київської області. Саме там знаходиться родинний маєток соратника Наталії Королевської - Євгена Суслова.

Захід транслювався на великому плазмовому екрані, а зйомку забезпечували як сучасні камери, так і безпілотні гелікоптери-камери. Урочисті виступи учасників мали музичний супровід, наприкінці з’їзду відбувся концерт гурту «ТІК».

На з’їзд було запрошено чимало дипломатів та представників міжнародних організацій. Для них забезпечили переклад виступів учасників. Також на з’їзд з’їхалося чимало журналістів та репортерів. Однак побачити сам партійний захід їм так і не вдалося.

Як виявилось згодом, всі організаційні та процедурні моменти, зокрема і висунення кандидатів у депутати, делегати з’їзду «Україна - Вперед!» вирішили ще о 16 годині дня. Як прокоментував представнику ОПОРИ Євген Суслов, участь у партійному з’їзді взяло 87 делегатів. Вони затвердили виборчий список партії «Україна - Вперед!» (150 осіб) та висунули своїх кандидатів у мажоритарних округах (близько 120). Рядові партійці навіть після закінчення з’їду не дізналися, хто ж балотується до Верховної Ради України.

Розчарованим журналістам та запрошеним гостям Наталія Королевська на короткому брифінгу відповіла, що захід на полі – це другий етап з’їзду, його урочиста частина з презентації кандидатів в депутати. Тобто, всіх гостей та журналістів було поставлено в незручну ситуацію, адже прес-служба партії акредитувала ЗМІ саме на з’їзд, а не концерт. На прохання журналістів оприлюднити хоча б першу десятку виборчого списку, Наталія Королевська відповіла, що зробить це за кілька хвилин, однак швидко забула про обіцянку. Перші 10 осіб, які будуть балотуватися по списку «Україна - Вперед!» стали відомі лише наступного дня з партійного сайту.

Гостям та журналістам показали помпезний захід з фанфарами та гучними аплодисментами, але без жодної конкретики щодо списку кандидатів. Під час урочистої частини  на сцену почергово запрошували «обличчя» виборчого списку партії: футболіст Андрій Шевченко, актор Остап Ступка, переможець телевізійного проекту на Першому Національному «Народний список» Сергій Блажевич та ще двоє переможців «праймеріз». До речі, попри те, що перші кроки спортсмена у політиці виглядають доволі нерішуче, свою роль «обличчя» партії він зіграв - після закінчення заходу значна частина його учасників довго не відпускала Шевченка, вишикувавшись в чергу за автографом. Звісно ж, привітали зі стартом виборчої кампанії своїх однопартійців й лідери партії «Україна - Вперед!» Наталія Королевська та Євген Суслов, які висловили впевненість у їх перемозі.

Формат заходу, підготовлені полум’яні промови, раптовий перехід Королевської з російської (якою вона весь час розмовляла) на українську мову, численні відеокамери свідчили про те, що в цей вечір відбувалась зйомка матеріалу для нового виборчого ролику партії «Україна - Вперед!». Журналісти та закордонні гості стали для партії «масовкою», яку згодом будуть показувати в рекламі Наталії Королевської.

Таким чином, політична сила, яка декларує оновлення та омолодження політики, провела свій фактичний з’їзд закрито та непублічно, а журналістів та запрошених гостей запросила на дійство зовсім іншого характеру.