7 серпня у Рівному відбулася розширена нарада щодо підготовки Днів сталої енергії, які заплановані на кінець вересня 2015 року. На нараді обговорювались майбутні заходи та доцільність проведення кожного з них.

У засіданні взяли участь представники різних відділів Рівненської міської ради, Громадянської мережі ОПОРА та Еко-клубу.

«Ми повинні провести такі заходи, щоб навіть дітлахи зрозуміли поняття енергії та навіщо її заощаджувати. Тому необхідно організувати декілька ефективних та реальних заходів», – зазначив заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук. 

«Громадянська мережа ОПОРА активно долучається до проведення Днів сталої енергії у Рівному. Наразі ми запропонували декілька заходів, націлених як на молодь, так і на дорослу аудиторію. Вони передбачають залучення рівнян до збереження енергії та роз’яснення її необхідності. Ми покажемо і розкажемо, що заощаджувати енергію та робити довкілля чистим – не лише просто, а й цікаво», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія.

Наступна нарада запланована на вівторок, 11 серпня. На ній будуть озвучені та затвердженні майбутні заходи, а також визначено відповідальних за проведення кожного з них.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел: +38 093 726 36 77