Кандидат в народні депутати від політичної партії «Україна – Вперед!» намагається скористатися підтримкою Спілки поляків Олевського району через фінансування  культурного заходу.

Як повідомив спостерігач ОПОРА в ОВО №64, кандидат в народні депутати Іскра Микола Миколайович став головним спонсором пісенного фестивалю польської культури «Сонячні мелодії», який проходив в Олевську. Під час заходу голова Житомирської обласної Спілки поляків України пані Вікторія Лясковська-Щур у своєму виступі висловила слова подяки кандидату та закликала місцевих поляків підтримати на виборах до Верховної Ради Миколу Іскру та політичну партію «Україна - Вперед» Наталії Королевської.

Сам кандидат  був присутній на урочистостях  у супроводі помічників та Олевського міського голови. Він виступив перед  присутніми  з промовою, яку читав з аркуша.

ОПОРА наголошує, що непрямий підкуп виборців є прямим порушенням ч. 13 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів», у якій забороняється проводити передвиборчу агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей.

Олевськ

Олевськ

Контакти
Прес-секретар ОПОРА в Житомирській області
Ірина Новожилова
0674104958