Як проходила передвиборча кампанія в останній тиждень перед днем голосування? Які порушення зафіксували спостерігачі ОПОРИ на дільницях? Про це координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Харківській області розкаже під час пресконференції 16 березня о 12:00 в Харкові.

Під час заходу буде висвітлено перебіг завершального етапу виборчого процесу, рівень конкуренції між кандидатами та зафіксовані порушення виборчого законодавства в день голосування.

Пресконференція відбудеться у понеділок, 16 березня, о 12:00 в прес-центрі «Накипіло» (м. Харків, вул. Свободи 7/9). Онлайн-трансляція заходу буде доступна на ресурсах прес-центру «Накипіло».

Нагадаємо, проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 179 відбудуться 15 березня 2020 року. Вибори відбудуться у зв’язку з призначенням Олексія Кучера, що представляв 179 ВО У Верховній Раді (фракція «Слуга народу»), головою Харківської обласної державної адміністрації. Громадянська мережа ОПОРА здійснює спостереження за перебігом виборчого процесу.

Згідно з «Прикінцевими та перехідними положеннями» Виборчого кодексу України, проміжні вибори у 179 ВО відбудуться за Законом про вибори народних депутатів України 2012 року.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]