15 березня на Харківщині у виборчому окрузі №179 відбудуться проміжні вибори народних депутатів. Які порушення фіксували спостерігачі ОПОРИ та наскільки активні кандидати – детальніше про це дізнаєтесь на пресконференції про спостереження на проміжних виборах народного депутата України у виборчому окрузі №179, яка відбудеться 5 березня о 12:00 у медіа-центрі «Накипіло».

Координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Харківській області розповість про те, хто з кандидатів проявляє найбільшу активність, про порушення виборчого законодавства і про організаційну підготовку до виборів. ОПОРА надасть оцінку діяльності виборчих комісій та проінформує про результати утворення ДВК на проміжних виборах народного депутата України.

Пресконференція відбудеться у четвер, 5 березня, о 12:00 в прес-центрі «Накипіло» (м. Харків, вул. Свободи 7/9).

Нагадаємо, проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 179 відбудуться 15 березня 2020 року. Вибори відбудуться у зв’язку з призначенням Олексія Кучера, що представляв 179 ВО У Верховній Раді (фракція «Слуга народу»), головою Харківської обласної державної адміністрації. Громадянська мережа ОПОРА здійснює спостереження за перебігом виборчого процесу.

Згідно з «Прикінцевими та перехідними положеннями» Виборчого кодексу України, проміжні вибори у 179 ВО відбудуться за Законом про вибори народних депутатів України 2012 року.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]