Запрошуємо вас взяти участь у роботі громадського пресцентру в день голосування 21 липня 2019 року. Під час роботи пресцентру ви зможете отримувати максимально швидко достовірну і найповнішу інформацію про хід голосування на виборчих дільницях Донецької області на позачергових парламентських виборах.

Організатори прес-центру:

  • Громадська організація «Точка доступу»
  • Громадянська мережа ОПОРА
  • Інформаційний партнер: Антикризовий медіа-центр

Місце проведення: Антикризовий медіа-центр, адреса: м. Краматорськ, вул. Марата 1.

До участі в пресконференціях запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, начальник ГУ МВС в Донецькій області, представник органу ведення Держреєстру виборців, представники окружних виборчих комісій і представники кандидатів (о 21:00). Також під час брифінгів буде телефонне включення із представниками Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонної служби України та Об’єднано-командного пункту Об’єднаних сил.

Орієнтовна програма роботи Незалежного громадського пресцентру:

9:00 - 10:00

Початок роботи пресцентру. Інформація про відкриття виборчих дільниць, активності виборців, які виникли проблеми і виявлені спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА порушення виборчого законодавства. Для виступу також запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування Краматорська та області.

13:00 - 14:00

Відомості про активність виборців, зафіксовані порушення та їх аналіз.

Виступи представників окружних виборчих комісій та представника органу ведення Держреєстру виборців.

17:00 - 18:00

Інформація ГУ МВС області про підготовку до проведення позачергових парламентських виборів, ситуацію на дільницях, порушення, зафіксовані представниками органів внутрішніх справ. Показники активності виборців.

21:00-22.00

Підсумки голосування в Донецькій області. Виступи представників кандидатів та політичних партій з коментарями процесу голосування.

Із додатковими питаннями звертайтесь за телефоном 0975973482 - Анастасія Сухих