У понеділок, 23 листопада, о 15:00 в Ужгородському пресклубі відбудеться пресконференція представників Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області стосовно перебігу виборчої кампанії стосовно «другого туру» з виборів міського голови Ужгорода. Представники ОПОРИ розкажуть про добу голосування та підрахунку в обласному центрі, як пройшла кампанія в період із 2 по 23 листопада та найбільші прояви ознак адмінресурсу протягом усієї виборчої кампанії в Закарпатській області.

Спікер:

координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Закарпатській області.

На заході йтиметься:

  • про перебіг виборчої кампанії напередодні «другого туру»;
  • про основні види активності кандидатів під час виборчої кампанії;
  • про перебіг дня голосування та попередні результати виборів;
  • про найбільш помітні ознаки використання адміністративного, корпоративного, медійного адмінресурсу під час виборчої кампанії в Закарпатській області.

Запрошуємо представників засобів масової інформації, громадських організацій, політичних партій та інших зацікавлених осіб.

Пресконференція відбудеться 23 листопада о 15:00 за адресою: Ужгородський пресклуб, площа Жупанатська, 15/4.

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)