У понеділок, 23 листопада, о 13:00 у конференцзалі готелю «Алея Гранд» (м. Полтава, вул. Соборності, 57) відбудеться пресконференція Громадянської мережі ОПОРА щодо спостереження за ходом повторного голосування у Полтаві.

Під час пресконференції представники ОПОРИ розкажуть про перебіг дня голосування та ночі підрахунку голосів. Також презентують результати громадського спостереження і наведуть приклади зафіксованих порушень та інших інцидентів.

Спікером буде координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Полтавській області.

Запрошуємо представників засобів масової інформації.

За додатковою інформацією звертайтеся:

e-mail: [email protected]
 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.