Громадянська мережа ОПОРА оголошує конкурсний відбір фахівця щодо підготовки інтерактивного тренінгу для поліції. Заявки приймаються до 3 серпня 2020 року.

Обсяг робіт:

- розробка загальної концепції навчального дистанційного курсу для поліцейських (превенція та слідство);

- розпрацювання навчальних модулів відповідно до формату дистанційного курсу та потреб щодо ефективного навчання дорослих;

-  супровід експертів та спікерів, що будуть залучені до напрацювання окремих навчальних модулів.

Критерії потенційного надавача послуг:

- більше п’яти років тренерської/менторської роботи;

- попередній досвід розробки тематичних навчальних програм для дорослих;

- досвід підготовки, проведення та організації навчань онлайн;

- знання виборчої тематики вітається.

Не можуть брати участь у відборі особи, які працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування, мають представницький мандат, є представниками політичних партій та окремих кандидатів, а також особи, засуджені за вчинення важких, особливо важких, корупційних та виборчих злочинів.

Період роботи - з 5 серпня до 10 вересня 2019 року. 

Для участі у відборі просимо до 3 серпня заповнити електронну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczCApM-a-ViWClUkeoGMugEzqC2atbfn7mYYvG0guEBFo-Lg/viewform та прикріпити до неї резюме (описати релевантний досвід, до 2 сторінок). 

ОПОРА сконтактує з відібраною особою листом на електронну пошту не пізніше 5 серпня 2020 року.

Довідково: Діяльність здійснюється в рамках проєкту «Дистанційний курс «Виборчі правопорушення – як ідентифікувати та як реагувати», що реалізовує Громадянська мережа ОПОРА за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії. Будь-які думки, викладені у цій публікації, належать автору і не обов’язково відображають погляди урядів Канади або Великої Британії.