Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа ОПОРА» в рамках проєкту «Депутат на зв’язку» оголосила відкритий тендер на розробку навчальної платформи «Депутат на зв’язку» з функціоналом консультацій, що відповідає вимогам технічного завдання.

Під час першого раунду тендеру, до 11 січня ОПОРА отримала 3 пропозиції до співпраці. У процесі опрацювання матеріалів від постачальників послуг було виявлено, що одна із заявок не підписана. Тож 15 січня ОПОРА звернулася до такого постачальника послуг з уточненнями щодо заявки. Однак, станом на 18 січня відповіді від нього так і не отримала. Саме тому було вирішено продовжити тендер на розробку навчальної платформи «Депутат на зв’язку» з функціоналом консультацій до 10 години 22-го січня 2021 року.

Технічне завдання для заявок описані у документі «Додаток 1. Технічне завдання», який додається до цього оголошення. Форма тендерної пропозиції знаходиться у документі «Додаток 2. Тендерна пропозиція».

Увесь пакет документів доступний для завантаження за посиланням: https://bit.ly/2KOSkBX.

Графік проведення тендеру:

1. Пропозиції можуть бути доставлені в офіс ОПОРИ кур'єром, поштою або через електронну пошту (із зазначенням теми листа «Тендер на послуги розробки»):

  • Email: [email protected]
  • Адреса: 33028, місто Рівне, вулиця Словацького 3а, офіс 7
  • Найближче відділення «Нової пошти» – №5

2. Заявки приймаються до 10 години 25 січня 2021 року.

3. Остаточні результати проведення тендеру будуть надіслані учасникам на електронну пошту не пізніше 29 січня 2021 року.

Довідково: Проєкт «Депутат на зв’язку» реалізується в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.