У п’ятницю, 17 квітня, на сторінці Громадянської мережі ОПОРА у Facebook вийде черговий випуск онлайн-програми “Депутатський день”.

Говоритимемо з народними депутатами про роботу Верховної Ради в умовах карантину, проблеми, з якими зіткнулися українські парламентарі, та їх вирішення. Також обговоримо Закон "Про регламент Верховної Ради" та несення змін до Закону "Про комітети Верховної Ради України щодо проведення засідань комітету в режимі відеоконференції". У другій частині випуску звернемо увагу на тему виборів та передвиборчої агітації, окремо розглянемо "підводні камені" її проведення в соціальних мережах, зокрема використання інструменту політичної реклами Facebook.

Гості ефіру:

  • 13:00Руслан Стефанчук, перший заступник голови Верховної Ради України, представник президента у Верховній Раді (модерує розмову аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Клюжев);
  • 14:00Вікторія Сюмар, представниця політичної партії "Європейська Солідарність", голова підкомітету з питань дотримання законодавства у сфері запобігання і протидії корупції органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики (модерує розмову голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська).

Шукаємо відповіді на актуальні та важливі для суспільства питання разом – для цього команда ОПОРИ створила програму “Депутатський день”, яка щоп’ятниці виходить в ефір за участі народних депутатів України.

Якщо маєте запитання до учасників, пишіть їх під анонсом на сторінці ОПОРИ у Facebook.