На перших місцевих виборах до об'єднаних територіальних громад Рівненської області найбільше депутатських мандатів кандидати-самовисуванці. Серед політичних партій лідерство одержало Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» – 24 представники у місцевих радах п'яти ОТГ.

Результати голосування на виборах до Демидівської селищної об'єднаної територіальної громади

На виборах до Демидівської об'єднаної територіальної громади участь у голосуванні взяло  4913 виборців, що склало 56% від загальної кількості. Кандидати-самовисуванці отримали 9 депутатських мандатів. Серед політичних партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність» має 5 висуванців у селищній раді.

Результати голосування на виборах до Клеванської селищної об'єднаної територіальної громади

На виборах до Клеванської об'єднаної територіальної громади взяло участь 3652 виборці, що склало 39% від загальної кількості. Кандидати-самовисуванці отримали 16 депутатських мандатів.

Результати голосування на виборах до Немовицької сільської об'єднаної територіальної громади

На виборах до Немовицької об'єднаної територіальної громади участь у голосуванні взяло  4267 виборців, що склало 55% від загальної кількості. 9 депутатських мандатів отримало Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

Результати голосування на виборах до Тараканівської сільської об'єднаної територіальної громади

На виборах до Тараканівської об'єднаної територіальної громади участь у голосуванні взяло  1734 виборці, що склало 74,5% від загальної кількості. Найбільше депутатських мандатів  отримала Аграрна партія України – 4 представники.

Результати голосування на виборах до Ярославицької сільської об'єднаної територіальної громади

На виборах до Ярославицької об'єднаної територіальної громади участь у голосуванні взяло  1241 виборець, що склало 58,1% від загальної кількості. Найбільше депутатських мандатів  отримала політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 8 представників.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

За коментарями звертайтеся:
Сергій Сабо, координатор громадського спостереження за виборами у Рівненській області
тел.: 067 830 87 55
(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)