Представники Громадянської мережі ОПОРА в Харкові запрошують на публічну дискусію «Як парламентські партії комунікують з виборцями у мережі Інтернет». Захід присвячений презентації результатів аналізу активності парламентських партій в Харківській області.

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА представлять результати моніторингу регіональних Facebook сторінок та сайтів парламентських партій. Також вони розкажуть, яка партія найбільш активна, які теми найбільш популярні та найчастіше згадуються у повідомленнях партій. Крім того учасників запрошують до обговорення шляхів налагодження кращої взаємодії партійних осередків із виборцями, звітування та відкритості партій у міжвиборчий період.

У заході візьмуть участь:

Громадська консультантка Громадянської мережі ОПОРА в Харкові;

Представник Громадянської мережі ОПОРА в Харкові.

Публічяна дискусія відбудеться 24 жовтня о 12:00 у медіа-центрі «Накипіло» (вул. Свободи 7/9).

Запрошуємо представників політичних партій, громадських активістів, журналістів та небайдужих громадян долучитися до дискусії!

Захід відбудеться в рамках проекту Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами.