В ніч з 25 на 26 квітня білборди кандидата в Президенти України Михайла Добкіна закидали фарбою невідомі. Зокрема, постраждала реклама по вулиці Харківська.

Довірена особа кандидата в Сумах Олексій Мовчан, який, до-речі, збирається балотуватися на посаду міського голови від Партії регіоні, прокоментував цю подію ОПОРІ так: «Воювати з картинками діло нехитре. Думаю, це зробили дуже «виховані» люди в кращих традиціях української демократії».

Також Олексій Мовчан повідомив, що Михайло Добкін збирається відвідати місто Суми 9 травня.

Цікаво, що білборди Михайла Добкіна з’явилися в Сумах лише кілька днів тому.

dobkin sumy dobkin sumy2

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 
Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.