В місті Старобільськ Луганської області місцевий сепаратистський інтернет-ресурс «Живой Старобельск» опублікував ряд матеріалів, в яких дискредитують кандидатів до Старобільської районної ради від об’єднання «Самопоміч».

На сайті «Живой Старобельск» редактори в розділі «Трибунал» виклали дискредитуючу інформацію потенцыйних кандидатів в депутати Старобільської районної ради Володимира і Олексія Козачка, Петра Царевського, Олександра Флята і Віктора Фурсова, який також балотується від Самопомічі на посаду Старобільського міського голови. Також до цього списку ввійшов член Старобільської районної виборчої комісії від Радикальної Партії Олега Ляшка Анатолій Сидоренко. В даному розділі кандидати та член Старобільської районної виборчої комісії Анатолій Сидоренко позиціонуються як зрадники, карателі, мародери, посібники т. зв. фашистів і вороги т. зв. Луганської Народної Республіки.

Особливу увагу на сайті було приділено кандидату Володимиру Козачку, проти якого вийшла стаття під назвою «Оно может быть мэром Старобельска…», де вся увага приділяється  кандидату і викладено негативну інформацію про Володимира Козачка.

Також на сайті є рубрика голосування «Самый упоротый фрик Старобельска» і окремий піст до голосування «Выбираем лучшего свидомого клоуна Старобельска!», де кандидатів позиціонують як божевільні мешканці міста. В даній рубриці включено також кандидатів від Обєднання «Самопоміч» Володимира і Олексія Козачка, Олександра Флята та Віктора Фурсова. Крім того в вищезазначені матеріали редактори «Живого Старобельска» включили керівника місцевого осередку ВО «Свобода» Олександра Парамонова.

Приклад:

0 кандидаты