ЦВК відмовила в реєстрації двом кандидатам у народні депутати по ОВО № 100 (центр - м. Бобринець, Кіровоградської області).

У зв’язку з відсутністю документів, зазначених у частині другій статті 55 виборчого закону, ЦВК не зареєструвало по ОВО № 100 двох кандидатів: Світлану Курченко та Станіслава Березкіна.
Станіслав Березкін в 2011 році пройшов у Верховну Раду за списками Юлії Тимошенко, в парламенті перейшов до фракції Партії регіонів. Під час парламентських виборів 2012 р. був обраним народним депутатом України від Партії регіонів. В лютому 2014 року вийшов з Партії регіонів.

19 bereza

За інформацією видання "Гречка", Світлана Курченко є технічним кадидатом Станіслава Березкіна і має стосунок доодного з його підприємств.


За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області
+380994263118

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.