8 липня 2015 року об 11:00 годині у приміщенні конференц зали стадіону “Трудові резерви” за адресою: вул. Ярмаркова, 4 відбудеться  круглий стіл на тему «Громадяни та народний депутат: як продуктивно співпрацювати».

На захід запрошуються представники засобів масової інформації, представники громадських організацій, громадяни.

Під час заходу планується визначити та розробити алгоритм співпраці з народним депутатом України, визначити основні проблеми виборчого округу та розглянути зусилля народного депутата щодо їх вирішення.

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА у партнерстві з ГО «Центр громадського розвитку» та ГО «Зміни Білу церкву» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА— це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні